Support

Heeft u speciale wensen? Wilt u het systeem laten migreren? Of werkt uw Mac of software niet naar behoren?
Wij verzorgen support (indien mogelijk ook vanaf afstand) voor onze vaste klanten.

Viavanwessel is de specialist met 30 jaar Apple ervaring. Wij bieden support voor nieuwe Apple apparatuur en ook voor de Macs met wat meer ervaring… De focus ligt op zelfstandigen en kleine bedrijven die geen eigen systeembeheerder in dienst hebben, maar wel behoefte hebben aan regelmatig onderhoud, technische ondersteuning en advies.

Uw nieuwe Apple computer wordt werkend opgeleverd door Apple, maar u heeft ook specifieke applicaties en toepassingen. Wij passen uw Mac aan aan uw eigen wensen en behoeften, met installatie van grafische en kantoorprogramma’s, drivers voor randapparatuur en de meest recente updates reeds geïnstalleerd. En komt er een nieuwe versie van het macOS aan? Wij adviseren u over de upgrade en vooral ook over wanneer u dit wel of juist niet moet doen.

Omdat wij beschikken over specifieke Apple & grafische kennis, weet u zeker dat uw Apple ICT-omgeving in goede handen is.

Bent u op zoek naar een jong gebruikte Apple, welke zakelijk is in te zetten? Viavanwessel kan u hiermee ook van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.