Upgrades

Uitbreiden werkgeheugen

Het werkgeheugen, ook wel RAM of intern geheugen genoemd, bevindt zich op het moederbord van je Mac. Het wordt gebruikt om tijdelijk data op te slaan. In combinatie met de processor zorgt het ervoor dat je snel programma’s en bestanden kunt openen en bewerken. Wanneer het interne geheugen te klein is kan deze vol raken tijdens het gebruik. Hierdoor word uw Mac langzaam. Het uitbreiden van het intern geheugen kan u oudere Mac dan sneller maken.

Met meer werkgeheugen krijgt de Mac meer capaciteit om programma’s en bestanden tegelijkertijd te openen. Heeft u dagelijks veel programma’s tegelijkertijd open? Zoals Indesign, Illustrator, Mail, Word, Apple Music? Of werkt u met grote bestanden in Photoshop, Premiere of After Effects? Dan komt uw Mac in aanmerking voor het uitbreiden van het werkgeheugen.

De meeste Macs van een paar jaar oud hadden toen u deze kocht standaard 4 of 8 GB intern geheugen. Dit kunnen we vandaag de dag uitbreiden naar 16, 32 of zelfs 64 GB.

Werkgeheugen uitbreiden is een goed begin. Maar met alleen extra werkgeheugen bent u er niet. Om nog meer snelheidswinst te behalen is het aan te raden om ook de harde schijf te vervangen voor een snelle SSD om echt het maximale uit uw Mac te kunnen halen.

 

Harde schijf vervangen door Solid State Drive (SSD)

De Apple op uw bureau was aan aantal jaar geleden het nieuwste van het nieuwste en de snelste op de markt. Tegenwoordig ziet u echter steeds vaker die vervelende kleurige strandbal in beeld en moet u wachten tot u verder kunt. Twijfel over de aanschaf van een nieuwe Mac? Is deze nog redelijk recent dan volstaat vaak al een upgrade van uw Mac, Zodat u er weer écht tijden tegenaan kan!

Kunt u uw Mac niet lang missen? Viavanwessel kan deze upgrade binnen een halve dag voor u uitvoeren, op een moment dat het u het beste uitkomt. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend!

We bouwen een nieuwe SSD in, reinigen meteen de gehele binnenkant van de Mac en zetten uw complete systeem met alle bestanden één-op-één over, waarna u direct verder kunt werken op uw vertrouwde Mac, maar dan écht zoveel sneller!

 

Voor meer informatie en prijzen neem dan contact op, 06 53 929 859 of stuur een bericht via de contact pagina. We horen graag van u!